NEUTRALT

God morgon, idag är det sovmorgon för min del, jobbar 13-21 idag. Ibland kan jag tycka att det är lite skönt med sovmorgon, men jag är faktiskt en morgonmänniska så jag vaknar ganska tidigt av mig själv oavsett. Idag letar jag inspiration på vardagsrum och jag har fastnat mest för neutrala färgskalor - gått bort från grått och svart som bas - mer så ljust som möjligt med en skvätt av svarta och gråa detaljer.
Så här nedan kommer det jag ser efter just nu. Ha en fin dag vänner.
 
Har verkligen snöat in mig på soffor i linne, det ser så exlusivt och stilrent ut. Försöker hitta en bäddsoffa i detta material, men det är inte det lättaste! Har ni nåra tips?
 
 
 
 
Allt i den här bilden är precis allt det jag vill uppnå hemma, beige och vitt som bas och stänk av gråa och svarta detaljer - superstiligt. Det hade vart pricken över i:et med en linne soffa här!
 
Igen, neutrala färger, så fint!!! 
 
Alla bilder är hämtade från Pinterest.com.

Diningroom inspo

 
 
 
 
Hej på er! Det var inte igår! Det är så sjukt att varje gång det ska ske en stor förändring i mitt liv så får jag inspiration till massor, som tex. blogga. Om tre månader så tar jag med mig min norrman och flyttar till min hemstad Göteborg. Detta är något jag ser extremt mycket fram emot - att komma närmare familjen och vänner. Vi kommer att starta i min etta i Johanneberg så tar vi det därifrån sen. Det roliga med mig är att jag har inrett denna lägenheten säkert redan tio gånger i huvudet - detta är det bästa jag vet. Men i och med att den bara är på 30 kvm så måste vi tänka smart. Det som jag är mest insnöad på och tänker på mest är matplatsen - den kommer vara mittpunkten i lägenheten. Jag är väldigt inne på runda bord med ett tjockt ben - det svarta på andra bilden är to die for, sedan är jag också väldigt förälskad i bordet på sista bilden från House Doctor - men priset är ganska saftigt. Ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera inlägg igen och inom snar framtid bilder från vår lägenhet och vardagen i Göteborg. Vi hörs! <3
 


Upp