GOTT NYTT ÅR


Gott nytt år på er sötnosar. Hoppas ni får en otroligt grym kväll, det kommer jag nog ha, vi kör på favorit i repris hos Karolina iår igen! PUSS

HELP!


SNÄLLA SÖTA RARA, jag behöver er hjälp! Klickade hem denna klänningen och kände att det skulle bli den ultimata nyårsklänningen. Jag älskar långklänningar och när man visar mycket axlar och rygg! Men nu har jag blivit sjukt osäker. Tycker att den är för elegant och jag kommer känna mig så himla "fin" och jag blir lite obekväm med den tanken, jag är inte "fin". Tänker på en sjukt cool byx/shortsdress vi har på jobber som skulle passa mig som en smäck. Jag kanske tom slår till och tar samma klänning som förra året. FAN, det känns inget bra alls detta. Så nu vill jag att alla som läser detta lägger sin åsikt (även Cattis, Linda, Jenny, Mia och Carrosarna) så jag kan bestämma mig.

JAN-MARS 2010

OKEJ, början av mitt 2010 var helt underbart. Nyår var otroligt lyckat! Sjuka festnätter i början av året, spontan Stockholmstripp, gött häng med underbara människor och i mars hade jag två underbara veckor i Thailand. Imorgon (om jag hinner) fortsätter jag med april-juni.

Upp