BLACK FLUFFY SLIDERS

 
Dessa sköningar beställde jag hem idag. Älskar den fluffiga trenden och kommer bo i dom resten av sommarn. Håller på och rensa massor inför flytten och säljer en del på Tise (typ världens bästa säljapp!) och då kan man unna sig lite nytt. Men från och med nu så går alla pengar in på inredningsbudgeten. Längtar nåt extremt till vi flyttar, bara en månad kvar, nog inte ens det, tre veckor kanske. Så inläggen n framöver blir nog en del inredningsinspo.
 
Njut av denna söndagen vänner!

CALA D'OR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här får ni en bildbomb från Mallorca, hade en jätteskön resa med kärleken i livet och det är såklart ledsamt att det är över nu men vi har redan bokat en ny resa till Kroatien.
Semestern är över nu också, senaste inlägget var jag bara i början på semestern, tiden flyger. Men det är lite skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna igen och jag känner att jag har överskott till annat efter jobbet, det har jag inte haft på länge, så de är superskönt.

BBQ NIGHT

 
 
 
kimono, linne, shorts - Lindex sandaler - Zara
 
Det bästa jag vet i hela världen är sommar, livet på sommaren, allt känns så fritt och man är så hög på livet. Igår startade dagen med god frukost och en shoppingrunda och ärenden inför resan. (två dagar kvar)
Sedan var det lite chill på baksidan i solen med öl och sedan begav vi oss till nåra vänner för mer öl och grill.
Tanken var att vi inte skulle stanna så länge för vi har ganska mycket att stå i innan vi åker, men det blev ganska sent ändå. Jag älskar det, när man inte vill gå hem eller att kvällen ska ta slut, det är det jag älskar med sommarn, för den känslan finns där nästan varje dag. Man bara suger i sig varje stund och njuter av varje minut. Det är livet.
Upp