Tyll drömmar

 
 
Dessa två tylldrömmar från Topshop är något jag vill lägga vantarna på. Har suktat efter klänningen i flera månader, så dem får nog båda komma hem till mig snart och åka med till Grekland.
Längtar som ett litet barn dit. Nej, nu är det snart dags att börja bege sig mot jobbet.

SEMESTER-MODUS

 
 
 
 
 
Jahopp, det var denna semestern det. Har vart ledig från jobbet i 3 veckor och det känns som en. Men jag känner mig utvilad och det är huvudsaken. Semestern har bestått stor del av flytt, en vecka i Göteborg och sedan besök av Ida och Sebbe. Förra veckan var ju den bästa veckan vädermässigt, det blev många turer till Hovedöya och en tur till Randis sommarställe.
Men jag ska inte hänga läpp för semestern är inte helt slut. Om en månad exakt så åker jag och Alex till Grekland. Längtar väldigt mycket efter massa sol, bad, drinkar och god mat.
Hoppas att ni alla har en fin sommar!
 
 
 
 
 
 

HOME

 
 
 
Hej!!
Då har vi börjat bebo oss lite i vår lägenhet.
Det känns verkligen som ett hem nu när alla möbler är på plats (bodde här ju i två veckor utan soffa och köksmöbler, inte så kul) fattas bara lite tavlor och bilder så blir det top notch!
Det är lite som Alex säger att de känns som att vi hyrt oss ett semesterhus. Vi har hamnat i ett så fint och lugnt område med varanda och gräsmatta, vi grillar i princip varje dag, det enda som fattas nu är det riktigt sommarvädret.
 
Å jag älskar mina nya lampor från Ellos i koppar, jag var så tveksam mellan dessa å dem i mässing som är väldigt poppis just nu, men jag älskar dem i koppar så valet var inte så svårt till slut.
 
Får spader på denna bilden, får tyvärr inte vänt den!
Upp