BILDREGN FRÅN GREBBESTAD

ÄNTLIGEN HAR INTERNET kommit till oss! Eller ja, Carros föräldrar är här i Grebbestad och tog med sig datorn. Vi har det grymt bra här och veckan har gått alldeles för fort, men nu har vi två nätter kvar och dem kommer bli grymma, dels för att det är fredag idag och dels för att vi firar Carros 22-års dag imorgon! Det är en del bilder som är uppe, allt från sanning och konka och på en bild står jag med en snubbe från världens skönaste cover/live band som vi träffa efter en utekväll, äähh de finns så mycket att säga men det går inte. För nu måste jag börja göra mig iordning och sedan börja förfesta lite innan vi beger oss. Hoppas ni har de bra, vi hörs snart igen!

HEEEJ

HEJSAN!!! VILLE BARA SÄGA HEJ TILL ER OCH ATT VI HAR DET SÅ HIMLA BRA HÄR I GREBBESTAD. DENNA SAGDAG HAR SPENDERATS PÅ STRANDEN, AFTERBEACH SAMT RESTAURANG MED GOA LUVEBAND. VILL LÄGGA IN MASSA BILDER MEN HÄR FINNS TYVÄRR INFETINGET INTERNET MEN SKA SE OM JAG KAN LÖSA DET PÅ NÅT SÄTT, ANNARS HÖRS VI NÄR JAG KOMMER HEM! PUSS OCH KRAM

IM OUT


Här är mitt nya träkors som jag fyndade på tradera för 1 kr. Perfekt, de finns massa kvar upplagda om det är någon som är intresserad! Nu har jag jättebråttom, ska gå om exakt 12 minuter men ja måste gå i omgångar till bilen å lägga in grejerna och jag har inte packat klart än. Vi hörs när vi hörs!

Upp