DINNER - OSLOS BÄSTA ASIATISKA

 
 
I lördags gick jag och Alex ut och åt. Om Alex hade fått bestämma hade det blivit indiskt, men denna gången bestämde jag och jag ville först gå på Südöst som (jag tycker) har stans godaste sushi, men vi bestämde oss för att testa något nytt ställe som vi inte testat än, dock asiatiskt bestämde jag. 
Efter lite research bestämde vi oss för michelin guide restauranten Dinner. Alltså, vilken mat!
Har ni inte vart är än så rekommenderar jag en tur dit för att testa, så gott och vilket mysigt ställe.
Älskar lördags dejter som dessa, jag har aldrig riktigt vart personen som njutit av att gå ut å äta, fråga mig inte varför men så har det vart. Men nu älskar jag det. Det känns så lyxigt, vardagslyxigt, att slippa laga middag hemma. Okej, vem försöker jag lura, jag lagar mat kanske en gång per månad, men ändå.
 
 

FAVORITER JUST NU

 
Hejsan,
jag har fått en riktig dille på ljus i färg, gärna i gråa toner då jag är helt galen i grått. Det livar upp det lite extra och passar utmärkt till mina guldiga ljusstakar. Sedan har jag också blivit lite kär i körkbärsblomman, så kul att många blomsterbutiker tar in och säljer som snittblommor och jag längtar tills dem blommar ut helt, det är så vackert.
Idag är min sista lediga dag på min lilla miniferie och den spenderas i soffan, denna ledigheten har vart välbehöv och jag har verkligen fått vila ut. Har sovit säkert 9-10 timmar varje natt, så skönt.
Nu ska jag ordna mig lite lunch och sen bara luta mig tillbaka i soffan och vänta på att Alex kommer hem från jobbet.
 
Vasen är från Søstrarna Grene, ljusstakarna är från Kid interiør & HM home, ljusen är från Lagerhaus.
 

TERAPI

 
 
 
 
God kväll folkens.
Fredag och allt, trevligt. Egentligen just nu i detta tillfälle skulle jag befinna mig på båten till Köpenhamn, men det blev i sista minuten (typ bokstavligt talat) inställt. Jättetråkigt tycker jag, för hade jag fått reda på detta tidigare så hade jag faktiskt åkt hem till Göteborg och hälsat på. Men men så är det. Iallafall, Alex bestämde sig då för att gå ut med jobbet och jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på, så jag åkte ner till Systrarna Grene och inhandla mig lite ting och tang till att måla lite. Resultatet ser ni över. Ja inte alls bra jag vet, men det är faktiskt första gången och jag måste säga att det var otroligt avkopplande. Skruvade upp volymen på mina favvolåtar av The Weeknd å bara körde. Var föressten på hans konsert i söndags. Alltså herregud vilken kille, den var så jävla bra, tärningskast 6, helt klart, hade önskat att jag kunde uppleva den igen.
 
Jag ska inte gå in på djupet eller detaljerat, men jag har inte vart mig själv under ett tag och har inte lyckats hitta helt tillbaka än så jag måste ständigt stimulera mig själv och hitta nya vägar. Vi alla har våra downs ibland och vägen går ju alltid upp igen, men det är alltid olika avstånd till botten och denna gången har jag sjunkit längre än någonsin så jag får bara tänka kreativt så långt jag kan.
Men men nog om det. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, äta kex och ost & dricka vin och kolla på SKAM å bara njuta till max av lite egentid.
Ta hand om varandra där ute och ha en fin helg.
 
Upp