GRÖNT ÄR SKÖNT!

 
 
 
 
 
 
Denna gröna färg alltså, den är så jäkla snygg i båe inredning och kläder - ska gå på jakt efter nåt liknande överkast till sängen i grönt - någon som har tips på vad jag kan hitta det? Den gröna är så extremt snygg till mässingdetaljer. Önska lite att jag kunde pynta soffan med gröna sammetskuddar, men min soffa är grå så det blir inte såååå jättefint ihop, försöker övertala Alex om en konjaksfärgad skinnsoffa, men han är vrång,
Sedan en fauxfur i den färgen är ett must för mig i höst/vinter - vi kommer faktiskt få in en skitsnygg variant på jobbet snart, den ska jag såklart sätta klorna i.
 
Annars då, jo har haft en sjukt intensiv vecka där allt som kan hända, hänt känns de som - allt från sen inventering till översvämning. Jaja, snart är det helg (även om jag jobbar på lördag)
 
 
 
 
 
 
 

NY LÄGENHET!

Heej, då är vi helt inflyttade till den nya lägenheten och jag längtar efter att lägga upp massa bilder, men eftersom vi flyttade in i fredags kväll så står de en del kartonger och så kvar än. Sedan är inte allt helt 100%
Hade den surrigaste dagen ever igår. Stackars pappa som fick köra runt fram och tillbaka, först glämde jag nyckeln till den gamla lägenheten nmär vi skulle hämta lite grejer och sedan köpte vi fel gångjärn på IKEA till tv-bänken så vi fick åka ut en vända till till IKEA och sedan när tv-bänken är färdigskruvad inser vi att vi köpt 1 sett för lite gångjärn, haha. Ja massa snurr helt enkelt, så de är inte helt klart äv + att vi ''måste'' byta ut mat och vardagsrums bord för dem känns lite för stora i denna lägenheten, så vad passar inte bättre än lite Pinterest inspo i detta inlägget.
 
 
 
 
 
 
 

BÄSTKUSTEN

 
 
 
 
 
Alltså jag bara älskar västkusten på sommarn, den är helt magisk. Förra helgen hade vi en riktigt goo helg i Grebbetsad. En killstuga å en tjejstuga, så de kändes som en riktig tjejhelg. Det blev dagsfylla, after beach och massa Hugo, min nya favvodrink!
Ska inte tjöta så mycket mer. Kände bara att jag inte skrivit på ett tag, men det har vart så mycket i det sista. Snart flyttar vi ju också, längtarrr!!
Upp