MORGONSTUND.

 
Morgonen är absolut min favorittid på hela dygnet. Det är på morgonen jag alltid får kopplat av som mest, konstigt nog, då morgonen för de flesta är mest stressigt eller ganska oviktiga, iallafall i vardagen. Nu har ju jag semster så då är dem verkligen avkopplande, sitter fortfarande i pyjamas och dricker kaffe liksom.
Det jag älskar mest är när man kan laga sig en riktig lyxfrukost, det gjorde jag idag.
 
Idag är inte vädret lika bra så det blir ingen solning idag, men hey, åker ju till Mallorca om några få dagar. Kan passa på att göra lite ''måsten'' idag, såsom att köpa hänglås till gymmet och leta efter en keps till stranden (bränner gärna ihjäl min hårbotten) tycker nämligen inte om att ha med mig hatt, det är fint med en sån strandhatt men dom förstörs i bagaget.
 
Nu ska jag kolla vidare på lite nya resor till våren, men är fortfarande insnöad på det i Kroatien och det verkar som att Alex kan gå med på det. Ha en fin dag!
VARDAGSPRAT | | Kommentera |

THIS IS WHAT I LIVE FOR

Jag är lite knäpp ibland, jag har precis börjat min fyra veckor långa semester och vi åker till Spanien om sex dagar, men här sitter jag ändå och kollar på nya resor och planerar inför nästa års semester, haha. Men saken är att Alex och jag har bara veckan i Spanien tillsammans sen har inte han nån mer semester i sommar. Så min plan är att vi ska ta västkust turne i Sverige nästa sommar + vara lite på sör-landet här i Norge, så vi tar kanske semester i augusti näta år. Så då kollade jag på att åka iväg en vecka i maj nästa vår och hittade ett fantastiskt hotell i Kroatien. Känner jag mig själv rätt så är det bokat ganska snart, haha, Men man vet aldrig. Drömma kan man ju...
VARDAGSPRAT | | Kommentera |

DOCKSTA

Precis som på bilden vill jag ha en snygg liknande lampa över matbordet, tycker det ger en snygg och stilren känsla och precis som under vill jag få upp en tavelväg bakom så det lyfter matplatsen lite
Hejsan, igår var vi och signerade kontraktet till vår nya lägenhet, så nu är det helt officiellt. Tog en svängom i området efter och det är seriöst 2 minuters gång ner till stranden (och 15 min gång till en riktigt fin strand tydligen) jag nyper mig i armen, jag kan inte fatta att det är sant. Läget är helt perfekt, lägenheten kommer bli perfekt (den är inte färdigbyggd än!) Så typiskt mig så är det enda jag gör nu är att sitta och leta efter inspiration och inredning. Har fastnat för bordet Docksta från IKEA, som jag egentligen ville ha för många år sedan, men eftersom vardagsrummet blir lite mindre än det vi har nu och matbordet inte får plats i köket så blir det perfekt med ett runt bord. Nej, nu ska jag ta mig ner till läkaren sedan ska jag och Randi åka ut på öarna och sola och bada och dricka cava såklart. Njut av dagen vänner.
INREDNING | | Kommentera |
Upp