I'M DRIVING ONE OF YOUR CARS

Såhär rooouuligt hade jag det förut i min bil när jag hade vart och hämtat min väska hos Linda och sedan släppt av henne på jobbet. Jag kom även på en sak såhär nu i skrivandes stund, jag tror jag älskar söndagar (ja även om jag är singel!!) man bara är. Just nu sitter jag här med HP 6 i bakgrunden på tv:n och ska göra min favorit söndags-syssla, läsa massor av bloggar mm, till min älskling Harry P här som sagt, medans jag väntar på kinamaten! Vad säger ni, vad är eran relation till söndagar?

OH SORRY MY MASK IS SAD


Igårn var det såndär mask-fest. Min sög totalt ni ser ju på bilden att den är liiite sne, kan ju säga att den hängde upp och ner i slutet. Haha ledsen mask detdär! Men men, det var en trevlig kväll igår som började hos Linda sedan hos Martin och sedan vidare till Push. Det togs massvis utav bilder igår, det kommer upp fler senare! Hoppas ni hade en trevlig halloween-kväll!

FRÅGAN ÄR VÄCKT OCH NU DARRAR MIN SJÄL INFÖR SVAREN


Hej på er! Jag är ledig denna helgen och det känns så fruktansvärt skönt, var helt slut igår så jag låg bara i soffan och slappa till idol. Men idag blir det fest, sån mask-fest (inte maskerad!) kommer bara inte ihåg vad man kallar dom där maskerna. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag köra mamma på 50 års fest, sedan ska väl jag också bege mig. Men nu, just nu sitter jag och laddar lite till Simian mobile disco - audacity of huge, lyssna på den om ni inte hört den!

parka och t-shirt HM, byxor Lindex, tröja Monki, skor Acne

Upp