Style decade

Hej på er. 
Vilken fantastisk dag det är idag, solen skiner och jag har knappt vart utanför dörren. Har varit väldigt produktiv idag med saker som är riktigt tråkiga att ta tag i såsom städa, tvätta och rensa garderoben. Tog upp sommarkläderna från förrådet och sållade ut vilket jag fortfarande vill använda i sommar. Det blev ändå en hel del, annars brukar jag vara duktig på att skänka bort eller sälja plagg som jag knappt använt som är jättefina, men för att dom känns ''gamla''. Det är ju löjligt. Det beteendet jag har haft måste sluta, därför håller jag på att bygga upp min hållbara basgarderob - det lät ju för övrigt väldigt tråkigt, den ska såklart inte bara bestå av basplagg (även omså mestadels!) men den ska bestå av ''investeringar'' som jag vet att jag kommer använda massor och som passar perfekt in till allt annat jag har i garderoben. När jag var yngre och fortfarande bodde hemma hos mamma och pappa spenderade jag alldeles för många tusenlappar på kläder varje månad. Det var helt sjukt faktiskt, jag köpte allt jag ville ha och som jag såg och gillade och för att inte prata om ALLT som min stora stilikon Elin Kling på den tiden hade i alla sina blogginlägg, allt hon la ut var jag tvungen att ha. Men nu är jag äldre och visare och vet vad jag gillar, framförallt vad som passar mig och definitivt vad som inte passar mig, haha. Men nu till en rolig resa tillbaka i tiden som jag lovade i mitt förra blogginlägg, det har bara tagit lite längre tid än förväntat. Först tänkte jag dela in det i årskategorier men det är för stort glapp på en del år så jag har plockat ut några stilar som har representerat mig genom åren. Det var faktiskt riktigt roligt att gå tillbaka i tiden och plocka ut bilderna som kommer här nere. Det är särskilt två stilar som sticker ut mest, men har också med några till. 
 
Nr 1 - Haremsbyxan
 
 
 
Jag kommer ihåg att under en ganska lång period så bodde jag i harmensbyxan, både till vardags och fest. Detta är ju en av stilarna som jag inte behållt överhuvudtaget - men man ska aldrig säga aldrig, vem vet när haremsbyxan gör comeback för min del. Idag älskar jag ju culotten båda är ju en ledig byxa och det är typ det bästa jag vet (efter jeans) men haremsbyxan - big no no.
 
Nr 2 - Rockig stil
 
 
 
 
 
 
The era av ''skinn'' leggingsen, det är också något idag jag kan säga att jag inte kommer ta på mig igen, speciellt dom tunna varianterna, sedan finns de ju skitsnygga riktiga skinnbyxor utan gylf men dragkjedja i sidan som är mer leggingsaktiga, men det är en annan sak! Detta är nog den trenden/stilen som jag behöll längst och fortfarande kan ha lite influenser av, men det är lite. Typ en basic outfit med en rockig detalj, det funkar ju alltid men inte så galet som bilden med dom svartvita byxorna, haha vilka minnen. Jag var som GALEN över att få tag på dessa byxor, tror det var nån speciell kollektion H&M hade, det fanns en matchande jacka också, den hade jag också, såklart! Är glad att jag kommit ifrån den helrockiga stilen, dock så skulle jag lätt kunna ta mig hela oufiten med leopardshortsen där, synd att jag gort mig av med dom.
 
Nr 3 - Bohemian chic & classic smart
 
 
 
Och sedan med hårfärgs förändringen ändrades stilen också drastiskt från rockigt till flickigt och romantiskt med många vävda klänningar, toppar, mycket fransar - vilken tid. Det var precis när jag började jobba på Topshop och skaffade nya bekantskaper och förändrade lite på ''gamla Alex''. 
 
Om jag skulle välja någon utav alla bilderna som jag skulle kunna ta på mig idag utan problem så är det absolut leoshorts outfiten och den på sista bilden, skulle bara byta ut de svarta byxorna mot ett par jeans och skorna mot ett åar snygga skor.
 
Hoppas att ni tyckte att detta inlägget var skoj att läsa, för det var väldigt kul att skapa. Om du som läser känner mig från förr, kommentera gärna vilken stil du kommer ihåg mig med mest, eller om det rent av är någon av bilderna som du verkligem tyckte representerade mig förr. Hade vart så kul att höra. Ha en fin dag allihopa <3
Upp